info@reflexes.cat

IDIOMES: Català, castellà, anglès i PROGRAMACIÓ

Serveis Socioeducatius

IDIOMES: Català, castellà, anglès i PROGRAMACIÓ

Bon dia Reflexes,

Comencem el curs amb grans i bons propòsits per al 2017!

A Reflexes com a cooperativa d’iniciativa social, tenim grans reptes i entre aquests hi ha el d’aportar el nostre granet de sorra al nostre camp l’EDUCACIÓ DEL FUTUR. Per això, desprès d’un temps de prova i alguns projectes pilots a la ciutat de Barcelona, ens hem compromès fermament amb nosaltres mateixos a que conceptes com la programació, la robòtica, la codificació o la gamificació formin part del nostre llenguatge i del nostres ventall d’activitats.

Mares, pares, docents, tècnics i tècniques  d’educació, gerents, conselleres i consellers: PROGRAMAR ÉS UN IDIOMA QUE SERÀ INDISPENSABLE EN POCS ANYS! I hi ha una gran i apassionant feina per fer.

No podem negar la realitat i la tecnologia forma part cada cop més de les nostres (i les seves) vides! Perquè ens importa que els nostres fills i filles parlin anglès, que sàpiguen sumar i restar o que distingeixin els mamífers dels rèptils?  Al món que els espera serà tan important l’idioma de les tauletes com la fotosíntesi, o les APP’s com el sistema digestiu. Obrim les portes mentals i siguem permeables a aquests canvis i aquestes òptiques perquè encara que ens semblin molt llunyanes, ja son AQUÍ! Que ja fa temps que escoltem que les coses estan canviant!

Bé doncs tota aquesta crida revolucionària no només la crida Reflexes, la criden moltes altres empreses i institucions però si encara no us ha convençut podeu llegir aquest article de l’Ali Partovi Cofundador de code.org, el Messi de la Programació i veureu encara més clar de què estem parlant.

Així què us sumeu al nostre repte de futur?

Bon any 2017 i bon inici de 2n trimestre!

Equip Reflexes

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.