info@reflexes.cat

L’emoció de tornar a començar

Serveis Socioeducatius

L’emoció de tornar a començar

Benvolgudes i benvolguts cooperativistes,

Aquí teniu el post d’inici de curs un, un post molt significatiu per nosaltres ja que a banda de simbolitzar la continuïtat de la Cooperativa i la seva tasca educativa, social i laboral, suposa la presentació dels equips de treball, les novetats desprès de l’estiu i una foto-finish d’aquests darrers 3 anys des que Reflexes va passar de ser una idea-projecte al que és avui en dia.Aquest estiu ha estat un estiu de feina, com sempre clar, però enguany diferent i es que a les acaballes del passat curs el districte de Sant-Montjuic va publicar un concurs per fer-se càrrec del reforç escolar de cicle mitjà i CFGM al barris de La Marina i de Poble sec, i la Cooperativa es va presentar. Era el primer cop que ens presentàvem a un concurs públic i hem conegut de primera ma el que significa fer-ho, projectes, documentació, terminis, puntuacions, barems, condicions… Una cosa llarga i que ha costat de tirar endavant però contents d’haver-ho intentat i mes contents encara de ser els GUANYADORS DEL CONCURS! Gràcies a totes les persones que ens heu ajudat d’alguna manera a fer-ho possible!

 

Equip  La Marina : Montse, Emma, Carol, Yaiza, Mónica i Toni. 

 

 

 

 

Equip Poble Sec:  Alba, Belén, Joana, Carlos i Joana. 

 

 

 

Una altre notícia que ens alegra molt comunicar-vos es que hem ampliat el número de socis que componen la Cooperativa i som una més! Benviguda novament Joana, si voleu recordar el moment al Facebook cliqueu aquí.

Per acabar i com a mostra del nostre petit però llarg i intens recorregut com a cooperativa ens agradaria deixar-vos algunes dades que hem fet possible entre totes, des de la col·lectivitat, l’esforç i l’alegria!

Des que la Cooperativa Reflexes es va fundar ( estiu del 2014) hem donat feina a 50 persones algunes d’elles continuen amb nosaltres, altres han continuat el seu camí i d’altres segur que ens tornarem a veure. Hem treballat a 23 centres diferents, primàries, secundàries, batxillerats i cicles formatius. Hem liderat fins a 14 projectes diferents des de Tallers amb Famílies, a teatre en anglès, passat per repesques d’estiu o Steams de Robòtica. Més de 10 formacions. 1 Recapte solidari (se’ns acaba el temps) que va recaptar més de mil euros per acabar un projecte amb dignitat. La I Reflexing Cup, en la que els i les treballadores van aconseguir entrades per microteatre, jumping i improshow per gaudir entre elles i ells. I moltes coses més…

 

Comencen aquest curs amb l’emoció de reprendre novament mil aventures i aprenentatges!

Totes a bord que el vaixell està a punt de salpar!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.