info@reflexes.cat

Les families que juguen i acompanyen!

Serveis Socioeducatius

Les families que juguen i acompanyen!

Comencem el tercer i últim trimestre amb moltes ganes i energia positiva, i ho fem recordant la ja tradicional sessió amb famílies que vàrem realitzar la darrera setmana del segon trimestre en els diferents centres on duem a terme el Projecte 3XIT.

Aquesta vagada vàrem optar per a realitzar amb les famílies diferents jocs dels que fem durant les sessions del projecte i que d’aquesta manera poguessin veure quines activitats i metodologies utilitzem a l’aula i amb les quals els seus fills i filles aprenen jugant.

 

En els centres del barri de La Marina vàrem realitzar jocs en gran format, realitzant un bingo de multiplicacions amb cartrons gegants on anàvem marcant els números que sortien amb les diferents extremitats dels membres de cada equip. Peus, mans i fins i tot culs servien per tapar els resultats de les multiplicacions dins la taula del 9!!! Ens vàrem fer un fart de multiplicar i d’estirar-nos!!! També vàrem fer un “memory” gegant de frases fetes en català on vàrem aprendre el significat de “ficar la pota” o de “pujar per les parets” entre d’altres.  Ara ja sabem més expressions en català i em entrenat la memòria!!!

En els centres del barri de Poble Sec, vàrem realitzar diferents activitats. En primer lloc dos o tres membres cada grup classe ens va explicar quina activitat de les que havien fet dins del reforç durant el segon trimestre els hi havia agradat més, perquè i en què consistia exactament. Per altra banda vàrem fer un cuc matemàtic on qui realitzava més operacions i de manera més ràpida aconseguia fer el cuc més gran i més veloç. Tot seguit vàrem realitzar un “Ramona dice” variant del conegut Simon diu on, d’entre d’altres “ordres” anàvem utilitzant respostes de les operacions fetes durant el cuc matemàtic per anar trobant sobres ocults amb els resultats i així poder construir una frase final tots plegats. Perquè TOTES SOM UN, SOM UN EQUIP!!! Visca la col·laboració.

 

Moltes gràcies a les famílies per participar-hi i fer possible aquestes sessions conjuntes. Es sempre un plaer poder ensenyar la feina que fem dia a dia amb els vostres fills i filles.

 

Ens tronem a veure en la sessió amb famílies de final de curs!!!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.