info@reflexes.cat

Temps de jugar (i aprendre) en família!

Serveis Socioeducatius

Temps de jugar (i aprendre) en família!

Avui acaba el primer trimestre i amb ell també ho fan les sessions dels diferents projectes de la Cooperativa REFLEXES. Ens acomiadem fins l’any vinent, però ho fem amb un somriure al recordar les sessions que hem anat realitzant amb els infants i les seves families durant aquesta darrera setmana.

Volem agraïr tant l’assistència com la participació dels familiars (mares, pares, german@s …) com dels mateixos infants, qui s’han pres amb moltes ganes les activitats que els equips d’amics@grans han preparat per aquestes sessions tant especials. A ells, també, els hi volem donar les gràcies per la dedicació i entrega a l’hora de pensar i dur a terme les diferents activitats.

Equip 3XIT – La Marina

Les activitats que hem realitzat han permès a les famílies veure com al 3XIT aprenem jugant. Hem fet operacions matemàtiques, resolt endevinalles, fet mímica, cantat, jugat al dòmino linguistic… i el més important, hem descobert un missatge secret que desitjava unes bones festes i feliç any nou per a tothom!

 

Equip 3XIT – Poble Sec

En d’altres centres hem jugat amb la llengua i les matemàtiques. Les paraules encadenades ens han fet pensar força en paraules relacionades amb les festes que s’apropen; i les sumes i restes en quants diners es gasten el Tió i els “Reis Mags” en les joguines que ens porten.  Ens ho vam passar molt bé acomiadant el trimestre.

 

També vàrem rebre unes visites molt especials que ens varen fer molta il·lusió ja que les portavem esperant molt de temps. Es tracte de la visita dels Bombers de la ciutat de Barcelona i d’una extraterrestre força peculiar que va venir per veure la feina que havien estat preparant els alumnes especialment per a ells. Es tractava d’una mà hidràulica i d’una plataforma hidràulica que havien estat construint durant les sessions dels tallers STEAM que hem iniciat aquest curs. Les families han ajudat també a fer d’aquesta estona un espai de diversió i aprenentatge.

 

Equip 3XIT – Badalona

Els bon temps ens ha acopmanyat en aquesta sessió i hem pogut utilitzar el pati per a realitzar alguns jocs plegats amb tot l’alumnat de secundària.

L’alumnat de primària també s’ho ha passat molt bé i ha jugat per racons a jocs d’enginy, memòria i lògica que els hi han fet passar el temps volant.

Ho hem arrodonit tot amb un fantàstic berenar que han portat entre tot l’alumnat i que han fet ells mateixos. Boníssim tot!

3XIT – Anglès

Les famílies del projecte 3XIT – Anglès s’ho han passat d’alló més bé jugant i aprenent en la llengua de William Shekespeare. Hem jugat a través de la PDI a jocs tant coneguts com l’Scatergories o hem creat concursos a través de listenings i petits curts animats en anglès . L’important és compartir-ho i poder recodar l’estona de joc com a quelcom motivador i divertit.

Thanks to all the families and children who played and enjoyed the activities!

We wish you the best holidays! We will see you nest term!

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.