info@reflexes.cat

Un curs més a la butxaca!

Serveis Socioeducatius

Un curs més a la butxaca!

Estimades i estimats Reflexes,

Ja hem arribat a la meta del curs 2016/17, l’estiu va arribar ahir (la calor ja fa uns dies que va arribar) i la nit més curta de l’any esta ben a prop. Tanquem un altre any de projectes increïbles, de projectes feliços, de projectes de qualitat i amb sentit identitari i d’arrelament. Ha estat un curs de creixement en molts aspectes, de reivindicació i de lluita, d’ampliació d’horitzons i de projectes.

Hem somrigut cansats i contents en veure la resposta de la gent en la Campanya se’ns acaba el temps, i com l’acció social ha pogut tirar endavant un projecte al barri de sant roc. Hem ballat des-pa -ci- to  amb les famílies de les escoles 3XIT Poble Sec i 3XIT La Marina al districte de  Sants-Montjuic. Amb els i les adolescents de l‘Aposta x Tu i del Batx amb Tu, dels districtes de Sants-Montnjuic i Nou Barris hem treballat colze a colze per anar a per totes fins a final de curs, i un munt d’altres activitats Angl3s, Teatre, preparació de proves d’accés a graus, etc.  Un munt de projectes i activitats que sense l’ajuda i el recolzament, molt sovint desinteressat d’AMPAS, equips directius, personal de consergeria, de neteja i altres persones anònimes seria  bastant més difícil. Gràcies a tothom! Gràcies també als districtes i a les seves tècniques per la confiança i el treball.

Ara durant el mes de Juliol no marxarem de vacances, no encara (no patiu que ho farem, ja us avisarem) però no encara, ara ens penjarem el cartellet de “work in progress” i farem com els restaurants d’estrella Michelin i ens retirarem algun lloc rodejat de verd i natura per fer valoració del curs en cooperativa i buscar la millor fórmula pel curs vinent, deconstruirem per construir i tornar  al setembre amb les apostes més suculentes i millor elaborades del mercat!

Cooperativa Reflexes

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.